ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΖΑΖ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΦΑΦΟΥΤΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ


  Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η ποιο δροσερή συναυλία του καλοκαιριού (όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλού), με την Ζαζ που θα την συνοδεύει η Μαριέττα Φαφούτη, στο ποιο ωραίο θερινό θέατρο της πόλης των Αθηνών. Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ποιο είναι; Μα το Θέατρο Λυκαβηττού φυσικά!
 Αυτή η συναυλία θα μας λικνίσει και θα μας ταξιδέψει σε άλλα μέρη, με τους τζαζ ρυθμούς της. Η βραδιά θα ανοίξει με την Μαριέττα Φαφούτη στις 20:15 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Ζαζ στις 21:15.
  Η Ζαζ είναι πραγματικά μία ξεχωριστή νεαρή τραγουδίστρια, με πολύ φρεσκάδα και όρεξη να μας χαρίζει με την φωνή της και τα τραγούδια της, πολύ ωραίες μουσικές στιγμές και εικόνες!
  Έχει δηλώσει πως: «Εγώ θέλω αγάπη, χαρά, καλή διάθεση, δεν είναι τα χρήματα που θα με κάνουν ευτυχισμένη, θέλω να πεθάνω με το χέρι στην καρδιά! Πάμε μαζί να ανακαλύψουμε την ελευθερία, ξεχάστε όλα τα στερεότυπα σας, καλωσορίσατε στην δική μου πραγματικότητα!»
  Όσον αναφορά για τα εισιτήρια, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα www.viva.gr, από τα καταστήματα PUBLIC και τα βιβλιοπωλεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 35 Ευρώ για το κανονικό και το φοιτητικό 25 Ευρώ.


Για να δείτε το promo βίντεο πατήστε


Δεν υπάρχουν σχόλια

Πείτε μας την Γνώμη σας για τον Λυκαβηττό!!!