ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κυρία Γλυκερία διηγείται...

  Ανακοινώνουμε ότι θ' αναρτήσουμε σε δύο μέρη, ένα μυθιστορικό διήγημα, που απευθύνεται σε παιδιά. Το βρήκαμε από ένα βιβλιαράκι που μας δώσανε στο «Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών». Τίτλος του είναι «Η Κυρία Γλυκερία διηγείται». Συγγραφέας είναι η κυρία Ζωή Λυμπεροπούλου.
  Τέλος, το πρώτο μέρος του διηγήματος θ' αναρτηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου 2013, ενώ το δεύτερο μέρος στις 30 Σεπτεμβρίου 2013. Σας παραθέτουμε παρακάτω το βιογραφικό της κυρίας Ζωής Λυμπεροπούλου.


Βιογραφικό 

  Η Ζωή Λυμπεροπούλου είναι Θεατρολόγος και υποψήφια Διδάκτωρ στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στο «Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία», εμπλουτίζοντας το σχετικό υλικό, συμβάλλοντας μ' αυτό τον τρόπο στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών του Μουσείου και στην προβολή του.
  Υπήρξε νικήτρια του προγράμματος της Vodafone World and Deference και δήλωσε γι' αυτή της, την επιτυχία, ότι αισθάνεται πολύ τυχερή που της δόθηκε η ευκαιρία να φέρει σε επαφή το ευρύ κοινό με τον χώρο του πολιτισμού, όπως είναι το Μουσείο και αισθάνεται πολύ χαρούμενη που μπορεί κι αυτή να συνεισφέρει παράγοντας κοινωνικό και πολιτισμικό έργο, για την πόλη μας την Αθήνα, που ειδικά αυτή την περίοδο το έχει απόλυτη ανάγκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πείτε μας την Γνώμη σας για τον Λυκαβηττό!!!