ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Red Bull Hill Chasers: Aγώνας στο Λυκαβηττό!!!





Ο ποδηλατικός αγώνας Red Bull Hill Chasers φέρνει όλα τα bike disciplines αντιμέτωπα στο Λυκαβηττό.
To Red Bull Hill Chasers, μια νυχτερινή ποδηλατική αναμέτρηση, έρχεται στοΛυκαβηττό, στις 14 Ιουνίου στις 20:30, προκαλώντας 144 αναβάτες κάθε κατηγορίας να ριχτούν στο κυνήγι της ανηφόρας!
Έχοντας ήδη αφήσει το στίγμα του σε Αγγλία, Σκωτία και Γερμανία, το Red Bull Hill Chasers, προσγειώνεται στο υψηλότερο σημείο της Αττικής, για να ανακηρύξει τον Βασιλιά του Λόφου. Πρόκειται για ένα νυχτερινό uphill sprint, σε διαδρομή μήκους περίπου 300 μέτρων, με elimination format, για όλους τους riders (άντρες και γυναίκες) και όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων, BMX, Mountain Bike, Road Cycling, Fixed Gear κ.α..
Οι συμμετέχοντες που θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους είτε μέσω online εγγραφής στο www.redbullhillchasers.gr ή επί τόπου την ημέρα του αγώνα- θα αναμετρηθούν...ρόδα με ρόδα, με τους 48 ταχύτερους των προκριματικών να περνάνε στο Μεγάλο Τελικό.
Μη χάνετε λοιπόν χρόνο, δηλώστε συμμετοχή και ξεκινήστε τις προπονήσεις για να αγωνιστείτε μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής Ποδηλασίας!
Any Rider. Any Bike. One Hill.
Βρείτε μας στο twitter @redbullGRE #hillchasers

Δείτε το Spot του Red Bull Hill Chasers 2014 στο Λυκαβηττό


Πηγή: www.redbull.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πείτε μας την Γνώμη σας για τον Λυκαβηττό!!!