ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μία Νέα Εποχή Ξεκινάει στον Λυκαβηττό!!!



Μία Νέα Εποχή Ξεκινάει στον Λυκαβηττό!!!



      Εδώ και δυόμιση χρόνια (από τις 23 Ιουλίου του 2012) κάτοικοι που διαμένουμε πέριξ των Συνοικιών του Λόφου, του Λυκαβηττού, πήραμε την απόφαση, να λάβουμε ενεργή δράση προώθησης στο Διαδίκτυο του ομώνυμου Λόφου μας, για να το καταστήσουμε ως ένα  Κέντρο Φυσικής Έλξης της Πόλεως των Αθηνών.

      Ξεκινήσαμε δειλά δειλά την προσπάθεια μας και μέσα σ' αυτά τα δυόμιση έτη λειτουργίας μας, καταφέραμε ν' αναδείξουμε όχι μόνο την πλούσια Φυσική Πλευρά του Λόφου μας, αλλά και την Ιστορική, Ορθόδοξη και Πνευματική πλευρά του. Δηλαδή προβάλαμε Πτυχές του Λυκαβηττού που ήταν άγνωστες στο Αθηναϊκό κατά κύριο λόγο, πληθυσμό, πέραν και της Πτυχής του Φυσικού Αξιοθέατου.

      Τα μέσα που χρησιμοποιήσαμε και χρησιμοποιούμε, γνωρίζουμε πως είναι πολύ πενιχρά για την πραγματοποίηση της Συστηματικής Προβολής του Λόφου μας και της ολοκληρωτικής επίτευξης του σκοπού μας. Όμως, πιστεύουμε πως έστω κι έτσι, ο Λυκαβηττός έχει αρχίσει μέσω των Ιστοσελίδων μας στο Facebook και στο Διαδίκτυο, ν' αποκτάει μία άλλη Αίγλη, αυτή του Πνεύματος και της Ιστορίας!!!

      Πλέον, πριν το μεγάλο μας βήμα, για την δημιουργία Πολιτιστικού Συλλόγου και Διαδικτυακού Ραδιοφώνου, πήραμε την απόφαση, ν' ασχοληθούμε ακόμη περισσότερο με την Διαδικτυακή Προβολή του Λόφου μας και να μπορέσουμε πρώτα απ' όλα να καταστήσουμε την Ιστοσελίδα "ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ - www.lycabettus.blogspot.gr" ως την Επίσημη Ιστοσελίδα του Λόφου του Λυκαβηττού, ως και την Κύρια Πηγή Πληροφοριών.

      Έχοντας υπόψιν μας, φυσικά, και την μικρή προηγούμενη αδράνεια μας, θέσαμε ως Νέο Στόχο την κατάρτιση Νέου Μηνιαίου, αυτή την φορά, Προγράμματος, ώστε να επιτύχουμε το Μέγιστο Δυνατό Αποτέλεσμα, του Σκοπού μας που είναι, ποιος άλλος, από την Συνεχόμενη Προβολή του Λόφου του Λυκαβηττού και την Ανάδειξη του ως έναν Πόλο Έλξης της Πόλης των Αθηνών.

      Γι' αυτούς, λοιπόν, τους λόγους, από τον Οκτώβριο κι έπειτα θα μπορείτε κάθε εβδομάδα, να μαθαίνεται ακόμη Νεώτερες Άγνωστες Πτυχές του Λόφου μας και της Ιστορίας του. Ελπίζοντας πως σ' αυτό τον Μεγάλο Αγώνα που Αρχίζουμε να σας Έχουμε Συνοδοιπόρους μαζί μας.

      Εν κατά κλείδι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, κλείνοντας με εύθυμο κλίμα και με ελπίδα πως το Μέλλον του Λυκαβηττού θα είναι πέραν από κάθε προσδοκία Θετικό, ότι όλες μας οι Αναρτήσεις, θα είναι σε δύο γλώσσες γραμμένες, την Ελληνική, αλλά και την Αγγλική. Αυτό θα πραγματοποιηθεί, διότι έχουμε προσέξει από τα Στατιστικά μας Στοιχεία, ότι την Ιστοσελίδα του ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ την Επισκέπτονται Καθημερινά δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες άτομα απ' όλη την Υφήλιο (μέχρι Σήμερα έχουμε πάνω από 41.000 Προβολές), οπότε πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία να μαθαίνουν κι αυτοί την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Λυκαβηττού, μέσω και της παγκοσμίως κοινής Αγγλικής Γλώσσας, ελπίζοντας ότι στο εγγύς μέλλον θα επισκεφτούν κι οι ίδιοι, αυτόν τον Πανέμορφο και Μαγευτικό Λόφο!!!




Με εκτίμηση σε Όλους τους 
Φίλους του Λυκαβηττού,
Ιστοσελίδα ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πείτε μας την Γνώμη σας για τον Λυκαβηττό!!!