ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρόνια μας Πολλά!!!


  Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για το blog μας, γιατί κλείνουμε 1 χρόνο λειτουργίας του. Πέρυσι τέτοια εποχή μας ήρθε μία αυθόρμητη ιδέα, μιας και είμαστε κάτοικοι του Λυκαβηττού και τον αγαπάμε πολύ, να φτιάξουμε ένα blog στο διαδίκτυο το οποίο θα λέγετε ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ, που θα προσφέρει πληροφορίες για τον λόφο του Λυκαβηττού, για όποιον θέλει να τον επισκεφτεί!
  Έτσι φτάσαμε σήμερα, μετά από ένα χρόνο σ' αυτό το αποτέλεσμα. Προσπαθούσαμε όλο το καιρό να εμπλουτίζουμε, όσο μπορούμε, με περισσότερες πληροφορίες το blog και να το μεταφράσουμε στα αγγλικά, τα οποία είναι ένας τρόπος ν αναδείξουμε το λόφο μας ως τουριστικό μέρος - αξιοθέατο της πόλης των Αθηνών και στους τουρίστες που έρχονται από άλλες χώρες. Η προσπάθεια μας, όμως θα συνεχιστεί για να μπορέσουμε να κάνουμε το blog μας, ένα «ταξιδιωτικό οδηγό» για όσους θέλουν να μάθουν πληροφορίες και να επισκεφτούν τον Λυκαβηττό μας, τον ομορφότερο λόφο των Αθηνών!

Το καμπαναριό του Άι Γιώργη

  Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για να φτιάξουμε αυτό το «κολάζ» των διάφορων πληροφοριών και θεμάτων που αναρτήσαμε στο blog μας και ειδικά τον Πλούταρχο Πάστρα, ο οποίος βοήθησε και δημιούργησε αυτό το blog και που επιμελείται τις περισσότερες αναρτήσεις, αλλά και την Κυρία Αίγλη Λοϊσίου Βαρότση, που μας άφησε να αναρτήσουμε, το υπέροχο δοκίμιό της, το όποιο δεν το έχει εκδώσει, και αφορά την ιστορία μίας γειτονιάς εκ των συνοικιών του Λυκαβηττού. Και το κυριότερο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που μας αγαπήσατε και μας διαβάζατε ανελλιπώς, εδώ κι ένα χρόνο και που πέρα από κάθε προσδοκία μας, φτάσατε στον φανταστικό αριθμό των 17.500 επισκεπτών, που αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.


Καλή συνέχεια να χουμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Πείτε μας την Γνώμη σας για τον Λυκαβηττό!!!